Στείλτε μας τις εκδηλώσεις σας στο info@deepblueread.com για να τις ανεβάσουμε. Οι εκδηλώσεις είναι απαραίτητο να έχουν σχέση με την θάλασσα.

3 - 6 Μαΐου - Limassol Boat Show

Η εταιρεία A.A.K. Larnaca Napa Sea Cruises διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη κατάδυση για να στολίσουμε όλοι μαζί το ναυάγιο Ζηνοβία!  
 
Πότε: Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017
Ώρα: 10:00 - 14:00 (Η ώρα μπορεί να αλλάξει. Αυτό θα εξαρτηθεί απο τις καιρικές συνθήκες.)
Σημείο αναχώρησης: Μαρίνα Λάρνακας
Τι πρέπει να έχεις μαζί σου: Ένα στολίδι (που να μην είναι τοξικό και να μην διαλύεται) και φυσικά και τον εξοπλισμό σου.
Συμμετοχή: ΔΩΡΕΑΝ! (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής)
 
Για δήλωση συμμετοχής κάλεσε 99648476 ή 96444504.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την σελίδα της εκδήλωσης στο FB
 
 
Διαβάστε περισσότερα: https://www.deepblueread.com/evenTo μεγαλύτερο Boat Show της Κύπρου και της Ανατολικής Μεσογείου είναι!  

Το μεγαλύτερο Boat Show της Κύπρου και της Ανατολικής Μεσογείου ανοίγει τα πανιά του στις 3 Μαΐου, με συμμετοχή πάνω από 100 γνωστών εταιρειών που ασχολούνται με τη θάλασσα, από Κύπρο, Ελλάδα, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ και Λίβανο. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σεμινάρια, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, επιδείξεις κλπ, για yachting, boating, fishing, diving, και water sports. 

Πότε: Πέμπτη 3 Μαΐου - Κυριακή 6 Μαΐου

Ώρα: Πέμπτη 17:00-21:00 | Παρασκευή 12:00-21:00 | Σάββατο 12:00-21:00 | Κυριακή 12:00-20:00

Που: Μαρίνα Λεμεσού

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την σελίδα του Limassol Boat Show στο FB ή την ιστοσελίδα www.limassolboatshow.com

17 Δεκεμβρίου - Χριστουγεννιάτικη κατάδυση στο Ζηνοβία! 

Η εταιρεία A.A.K. Larnaca Napa Sea Cruises διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη κατάδυση για να στολίσουμε όλοι μαζί το ναυάγιο Ζηνοβία!  

 • Πότε: Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017
 • Ώρα: 10:00 - 14:00 (Η ώρα μπορεί να αλλάξει. Αυτό θα εξαρτηθεί απο τις καιρικές συνθήκες.)
 • Σημείο αναχώρησης: Μαρίνα Λάρνακας
 • Τι πρέπει να έχεις μαζί σου: Ένα στολίδι (που να μην είναι τοξικό και να μην διαλύεται) και φυσικά και τον εξοπλισμό σου.
 • Συμμετοχή: ΔΩΡΕΑΝ! (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής)
 
Για δήλωση συμμετοχής κάλεσε 99648476 ή 96444504.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την σελίδα της εκδήλωσης στο FB

8 Δεκεμβρίου - Γαλάζια Σταδιοδρομία

Σκέφτεσαι μια καριέρα στην θάλασσα. Θέλεις να ασχοληθείς με την θάλασσα επαγγελματικά; Στην έκθεση Γαλάζια Σταδιοδρομία, θα δεις παρουσιάσεις για επαγγέλματα στους τομείς των Θαλάσσιων Μεταφορών, Θαλάσσιου Τουρισμού και Τουρισμού Κρουαζιέρας, της Ιχθυοκαλλιέργειας και των Υδρογονανθράκων.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου «MENTOR» («Κέντρου Γαλάζιας Σταδιοδρομίας Ανατολικής Μεσογείου και Μαύρης Θάλασσας») με την υποστήριξη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Διοργανωτές: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Maritime Institute of Eastern MediterraneanCareers CUT/Γραφείο Σταδιοδρομίας Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Πότε: 8 Δεκεμβρίου | 8:30 - 12:30

Που: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου / Αμφιθέατρο 'Τ. Παπαδόπουλος'

Μάθε περισσότερα εδώ

31 Μαίου - 28 Ιουνίου - Καθαρισμοί Παραλιών

Η ΑΚΤΗ Κέντρο Μελετών και Έρευνας διοργανώνει σε συνεργασία με τους Δήμους και τα Κοινοτικά Συμβούλια της Γαλάζια Σημαίας, εκστρατεία για καθαρισμό των παραλιών. Όσοι ενδιαφέρονται για εθελοντική εργασία κατα τη διάρκεια της εκτρατείας, μπορούν να αποταθούν στο 22458485 ή ηλεκτρονικά στο network@akti.org.cy.

 • 31 Μαίου -  Παραλία Τίμης, Πάφος 9:30
 • 7 Ιουνίου - Δήμος Πάφου
 • 13 Ιουνίου - Κοινοτικό Συμβούλιο Επισκοπής
 • 15 Ιουνίου - Δήμος Λεμεσού
 • 27 Ιουνίου - Δήμος Λάρνακας
 • 28 Ιουνίου - Δήμος Γεροσκήπου

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της ΑΚΤΗ Κέντρο Μελετών και Έρευνας στο Facebook.

5 Μαΐου – 15 Ιουνίου: Maritime Archaeology Discovery Bus Cyprus Tour

 • Το ενάλιο λεωφορείο κυκλοφορεί σε όλη την Κύπρο και ενημερώνει το κοινό για το πώς εργάζονται οι υποβρύχιοι αρχαιολόγοι πως γίνεται η διαχείριση υποβρυχίων αρχαιοτήτων, για τα αρχαία ναυάγια, τα αγκυροβόλια και τα αρχαία λιμάνια. Γύρω από το λεωφορείο θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά παιχνίδια με στόχο να προσφέρουν άμεση και πρακτική εμπειρία στα θέματα της κατάδυσης, της ανασκαφής σε υποβρύχιο περιβάλλον, της αποτύπωσης και ερμηνείας θέσεων αρχαίων ναυαγίων, και της αρχαίας ναυπηγικής.
 • Περισσότερα για τη διαδρομή του λεωφορείου στη σελίδα τους στο Facebook.

 28 Μαίου 2017 - 9ο Οικολογικό Φεστιβάλ Λακατάμιας "Έχω λόγο στο περιβάλλον που ζω"

Ο Δήμος Λακατάμιας σε συνεργασία με τα σχολεία της Λακατάμιας και της Ανθούπολης, διοργανώνουν το απόγευμα της Κυριακής 28 Μαίου, το 9ο Οικολογικό Φεστιβάλ Λακατάμιας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν το Τμήμα Δασών, το Τμήμα Ανάπτυξης Υδάτων, το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, η Green Dot, το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών, το Κέντρο Μελετών και Έρευνας "ΑΚΤΗ", η Οικολογική Κίνηση, ο Ανάκυκλος Περιβαλλοντική, το Frederic University και οι Φούρνοι Ζορπά.

Εκεί, το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί για θέματα οικολογίας και τις δράσεις των οργανωμένων συνόλων που συμμετέχουν. Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, οι οποίες θα περιστρέφονται γύρω απο θέματα οικολογίας.

Πότε: Κυριακή 28 Μαίου 2017, 18:00 - 20:00 | Πού; Πάρκο Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ .

28 Μαίου 2017 - Intro Dive απο την ομάδα Ε4

Η ομάδα Ε4 διοργανώνει Intro Dive για όσους θέλουν να ζήσουν για πρώτη φορά την μαγεία του βυθού. Η καταδυση θα γίνει απο εκπαιδευτή καταδύσεων. Η τιμή (η οποία συμπεριλαμβάνει και τον απαραίτητο εξοπλισμό) είναι €30/άτομο. 

Για περισσότερες πληροφορίες και το πώς να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε εδώ.  

Δημοτικό Μουσείο Αγίας Νάπας "Thalassa"

 • Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Δημοτικό Μουσείο Αγίας Νάπας "Thalassa" όταν θα βρίσκεστε στην περιοχή. Όλο το μουσείο είναι αφιερωμένο στη θάλασσα και έχει ως στόχο να παρουσιάσει στο κοινό και τους επισκέπτες της Κύπρου τον ρόλο και τη σημασία της θάλασσας στην Ιστορία της Μεγαλονήσου από την παλαιοντολογία μέχρι σήμερα.
 • Κριού Νερού 14 Αγία Νάπα, 5345, Κύπρος. Τηλέφωνο  +357 23816366